Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - IntoxD

Pagini: [1]
1
Cerere Inactivitate / Global - Cerere inactivitate IntoxD
« : Octombrie 31, 2019, 19:55:29 »
» Nickname : IntoxD
» Discord : IntoxD#4370
» Perioada de inactivitate (maxim 2 saptămâni) : Am sa incerc sa ma incadrez in 2 saptamani
» Motiv : Trebuie sa ma mut si noua locatie nu are birou si nici internet bagat deci tre sa cumpar router si ce mai e si nu am nici bani asa ca o sa fie o perioada naspa.

2
Ştiiaţi că? / Stiati ca?
« : Octombrie 25, 2019, 22:17:05 »
- Cangurul, cand se naste, are marimea unui cub de zahar?
- Girafa are acelasi numar de vertebre ca omul desi gatul reprezinta jumatatea din inaltimea ei?
- Vidrele se tin de mana cand dorm in apa pentru a nu fii separate de curenti?
- Cateii cateodata lasa catelusele sa castige cand se bat/joaca chiar daca sunt mai puternici sau rapizi?
- Orgasmul unui porc poate dura pana la 30 de minute?
- Nasul cainilor are o textura care este unica fiecarui caine, similar amprentelor la oameni?
- Puii de elefant isi sug trompa pentru a se linisti, similar suzetei la oameni?
- Mieunatul pisicilor este un comportament dezvoltat pentru a atrage atentia oamenilor si nu pentru a comunica intre ele?
- Culoarea roz a flamingilor este data de dieta lor bazata pe creveti si alge? (sunt de fapt albi)
- Toti pestii clovn se nasc masculi si unii se transforma in femele pentru a se putea inmulti?
- Pisicile nu simt gustul dulce?
- Femelele de liliac nasc cu capul in jos si prind puiul cu aripile cand cade?

Atat momentan.

3
Propuneri / Survival 1.14 - Propunere IntoxD
« : Octombrie 24, 2019, 21:39:19 »
» Nick : IntoxD
» Propunerea : Propun sa se adauge un plugin pentru a putea stoca nivele de exp
» Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri : Dat fiind faptul ca se face relativ greu exp pe 1.14 din cauza lag-ului si a setarilor aferente, cred ca ar beneficia toti jucatorii de aceasta schimbare si nu cred ca ar fii prea OP.
» Alte Comentarii: Consider ca nu ar schimba foarte mult dinamica jocului, doar am putea stoca cate 30 de nivele si ar face sectiunea mai player-friendly

4
Propuneri / Global - Propunere IntoxD
« : August 11, 2019, 00:18:53 »
» Nick : IntoxD
» Propunerea : Desi ar insemna o schimbare mare, propun sa fie scoase comenzile de sanctiuni de la gradele de donatie (ban,mute,jail,kick etc.).
» Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri : Nu ar mai fi discutii gen "De ce nu s-a dat pedeapsa lui cutare" cand este un donator online, ei nefiind obligati sa aplice pedepse.
» Alte Comentarii: Consider ca este responsabilitatea celor din staff sa aplice pedepse si cred ca doar ei ar trebui sa aiba acces la aceste comenzi. Gradele de donatie, in opinia mea, trebuie sa iti ofere beneficii in plus fata de default si nu comenzi ce tin de responsabilitatea de a modera si aplica regulamentul pe server. In alta ordine idei, am vazut pe server donatori care folosesc foarte bine comenzile in cauza dar cred ca ar putea aplica pentru staff daca isi doresc cu adevarat sa ajute serverul si nu cred ca va fi o problema sa obtina gradul cei care il merita.

@fake - Sunt constient de pretul gradului dar nu consider ca asta e un argument. Oricine poate sa ia cardul si sa dea niste bani dar pedepsele trebuie aplicate de cineva care si'a castigat increderea si a fost ales de restul staff'ului pentru ca prezinta incredere si seriozitate. Si nu consider normal sa poti plati pentru a putea avea acces la comenzi pentru care cei din staff fac sacrificii si contribuie mult serverului pentru a le obtine. Ca si exemplu, nu cred ca ar fi ok sa poti da bani sa devii politist, institutia si'ar pierde credibilitatea. Este doar parerea mea, iti respect raspunsul si apreciez timpul de a citi si raspunde :D

5
Propuneri / Global - Propunere IntoxD
« : August 05, 2019, 15:54:52 »
» Nick : IntoxD
» Propunerea : Propun urmatoarele modificari sau completari pentru regulament: » Nu este permisă jignirea de orice fel pe nici un chat - de la 10m la 30m(10m pentru chestii mici) , » Nu aveți voie să injurați/jigniți un membru staff - de la 30m la 1h(e ca si cum te-ai duce intr-un magazin si incepi sa injuri angajatii care fac tot posibilul ca experienta ta acolo sa fie cat mai placuta, consider ca trebuie pedepsit mai aspru) , » Grief-ul este strict interzis - Sancțiune : TempBan/Jail 7d - as include explicatii intrucat fara acces nu poate face nimeni grief in protectie si daca aceasta regula se refera si la grief-atul hartii , » Dacă un membru staff vă cere verificarea prin skype/discord aveți obligația de a-i da ID-ul în maxim 2 minute. Nu aveti voie sa parasiti server-ul in timpul controlului - propun ca in cazul in care playerul respectiv este AFK, membrul staff care a cerut controlul sa dea kick si sa revina la a cere controlul cand playerul revine si daca este AFK si a doua oara, sa fie sanctionat direct.
» Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri : Reducerea comportamentului toxic.
» Alte Comentarii: Nu as vrea sa credeti ca am luat helper si incerc sa va spun cum ar trebui sa fie regulamentul, sunt doar niste pareri personale pe care le impartasesc cu voi, poate veti fi de acord.

6
Propuneri / Survival 1.12/1.14 - Propunere IntoxD
« : August 04, 2019, 01:36:36 »
» Nick : IntoxD
» Propunerea : Eliminarea protectiilor indicate de catre alti playeri sau gasite de staff care sunt inactive de mult timp. Sunt convins ca sunt multe protectii pe survival ale caror detinatori au intrat 2-3 zile si nu s-au mai jucat sau care poate s-au lasat de server si asta cauzeaza neplaceri pentru playerii activi. Propun ca aceste protectii sa poata fi scoase de staff-ul cu acces si dat /regen la zona in cauza (ar ramane o casa parasita care ar fi apoi griefata iar unii playeri ar dobandi resursele gasite acolo pe nedrept). Cred de asemenea ca exista situatii in care playerii normali, ca si staff-ul, vor avea perioade de inactivitate si s-ar putea deschide o noua sectiune pentru aceste situatii pentru ca playerii in cauza sa posteze pentru a nu isi pierde protectiile cat sunt plecati. Perioada o alegeti voi, eu zic ca undeva intre 2 saptamani si o luna este deja mult ca si inactivitate si cam in aceasta perioada sa se aplice.
» Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri : S-ar mai elibera zone din harta unde playerii noi isi pot face casa.
» Alte Comentarii: Cred ca am explicat tot mai sus. Nu am.

7
Creatiile jucatorilor / Tribut pentru server ++crazyy_lady
« : August 02, 2019, 18:22:53 »
https://imgur.com/ERPnTjX
https://imgur.com/OzYhkFI

Locatie: Survival 1.12 - -638,-4702

8
Propuneri / Global - Propunere IntoxD
« : August 02, 2019, 05:56:33 »
» Nick : IntoxD
» Propunerea : Inteleg si sunt de acord cu pedepsele din regulament dar propun ca urmand o anumita logica, dupa mai multe pedepse consecutive sa se mareasca timpul pedepsei sau sa se treaca la o pedeapsa mai mare. De exemplu, dupa ce un player a primit 5 mute consecutive sa primeasca mute 1/2 ore sau tempban 1 zi.
» Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri : Pedepsele functioneaza dar trebuie sa se vada si ca daca se continua ne-respectarea regulamentului nu se va ramane la un simplu mute de 10-15 minute si consecintele vor fi mai grave. Astfel, consider ca s-ar descuraja incalcarea consecutiva a regulilor.
» Alte Comentarii: Nu am.

9
Propuneri / Survival 1.12 - Propunere IntoxD
« : August 02, 2019, 05:49:42 »
» Nick : IntoxD
» Propunerea : Sa se scoata mesajul dat cand apesi click dreapta cu o unealta fiind pe protectie. (care afiseaza coordonatele protectiei) - https://imgur.com/GktgkJJ
» Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri : Cred ca poti fii in situatia in care sa patesti asta si sa iti umpli chat-ul si astfel poti pierde mesaje importante din chat, de la alti playeri sau de la staff.
» Alte Comentarii: Nu am

10
Cerere Helper / Survival 1.12 - Cerere helper IntoxD
« : August 01, 2019, 21:21:35 »
» Nick : IntoxD
» Nume real : Dani
» Vârsta(Minim 14) : 25 (in curand 26)
» Secțiunea pe care dorești gradul : Survival 1.12
» Experiență bukkit/pluginuri/minecraft : Bukkit/Plugin-uri mediu spre avansat (aprox. 3 ani) , experienta in Minecraft 7 ani+
» De cât timp joci pe server? : 1 luna (am jucat si in trecut, recent m-am reapucat)
» De ce vrei acest grad? : Un server de calitate are nevoie de staff competent care sa impuna regulamentul si sa ajute playerii. Imi doresc sa contribui la cele spuse si mi-ar placea sa ajut comunitatea.
» Poză cu orele jucate ( minim 3 zile jucate /playtime & /timeplayed [ambele poze fullscreen] ) :
» Poze cu voturile tale ( minim 20 [poza fullscreen] ) :
» Respecți regulamentul? : Da, l-am citit in intregime si o sa-l respect
» De unde ai aflat de serverul nostru? : minecraft-mp
» Skype/Discord : intonterandino#4370
» Primele 7 cifre din CNP : 1931009
» Alte comentarii : Multumesc anticipat pentrul timpul dedicat vizionarii cererii si pentru raspunsurile primite, indiferent in ce vor consta.

11
Cerere Helper / [Survival] Cerere helper Alucard
« : Iunie 16, 2017, 23:14:36 »
1. Nick: Alucard
2. Nume real: Dani
3. Vârsta(Minim 14): 23
4. Mesaje pe forum (minim 50): Nu am
4. Secțiunea pe care dorești grad-ul: Survival
5. Experiență bukkit/pluginuri/minecraft: Bukkit/Pluginuri aprox. 2 ani - Minecraft aprox. 3 ani jumatate
6. De cât timp joci pe server?: o saptamana
7. De ce vrei acest grad?: Imi doresc sa fac parte din stafful unui server in plina ascensiune si consider ca acest server este perfect pentru asta.
8. Poză cu orele jucate(Minim 40 ore Jucate): Nu are rost sa fac poza, nu am destule ore jucate.
9. Respecți regulamentul?: Mereu am respectat regulamentul pe orice server jucat.
10.De unde ai aflat de serverul nostru? - Topuri online
11. Skype: alucard.01
12. Primele 7 cifre din CNP(Obligatoriu): 1931203
13. Alte comentarii: Nu indeplinesc cerintele cerute pentru acest grad deoarece sunt relativ nou pe server dar am experienta pe toate gradele existente pe un server si am fost Owner pe un server concurent destul de cunoscut. Consider ca pot fi de ajutor cu orice poate aparea pe server, ma descurc foarte la moderare chat si ma pricep la configurare de pluginuri. Astept pareri!

Pagini: [1]
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost