Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - DipKode

Pagini: [1] 2 3 4
1
Primul caz de Coronavirus în Republica Moldova: o femeie venită din Italia
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunţă despre primul caz confirmat de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, revenită sâmbătă, 7 martie, din Italia, cu cursa Milano-Chişinău.
Persoana a fost preluată de la aeroport de către Serviciul 112, pe un coridor separat, fiind în stare de sănătate gravă: bronhopneumonie bilaterală, insuficiență respiratorie acută, febră, tuse, slăbiciune generală, se spune în comunicatul MSMPS. „Pacienta este internată într-o instituție spitalicească strategică, unde primește tratamentul corespunzător. Aceasta suferă de mai multe boli cronice: diabet zaharat, supraponderare de gradul 2 și hipertensiune”, se mai menţionează în comunicat. Laboratorul Agenţiei Naţionale de Sănătate Publică urmează să efectueze o probă suplimentară de reconfirmare a infectării cu COVID-19.

MSMPS solicită tuturor pasagerilor cursei Wizzair, W6 3796, Milano-Chișinău, aterizat sâmbătă, 7 martie, la ora 11.47, să rămână izolați la domiciliu și să informeze imediat medicul de familie pentru a fi examinați și monitorizați.

Duminică, 8 martie, la ora 8.00, la Guvern, va avea loc ședința națională extraordinară de sănătate publică, unde vor fi prezentate toate informațiile și măsurile ce vor fi întreprinse, se mai spune în comunicatul Ministerului Sănătăţii.

2
Coronavirusul ucigaș a fost recreat în laborator, în afara Chinei
Oamenii de știință din Australia au devenit primii care au recreat noul tip de coronavirus în laborator, în afara Chinei. Ei spun că este „o reușită semnificativă” în lupta împotriva virusului.
Descoperirea va fi comunicată Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în speranța că va putea fi folosită pentru diagnosticarea și tratarea virusului.

Cercetătorii de la un laborator din Melbourne au anunțat că au reușit să dezvolte o copie a acestui virus folosind o mostră de la un pacient infectat. Ei spun că reușita lor ar putea fi un prim pas pentru dezvoltarea unui test care să determine prezența virusului în corpul uman înainte de apariția primelor simptome.

Noul coronavirus, depistat inițial în orașul Wuhan, este contagios și în perioada de incubație - înainte de apariția simptomelor, lucru ce îngreunează eforturile de stopare a răspândirii bolii, potrivit oficialilor chinezi. Cu toate acestea, OMS a informat că nu poate confirma momentan că virusul este contagios în perioada de incubație, relatează BBC, citat de Mediafax.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au murit în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974.


3
Știri / VORBEȘTE MOLDOVA - RECUNOAȘTE-ȚI COPILUL!
« : Decembrie 25, 2019, 19:13:23 »
241. VORBEȘTE MOLDOVA - RECUNOAȘTE-ȚI COPILUL! partea 1 - 23.12.2019


242. VORBEȘTE MOLDOVA - RECUNOAȘTE-ȚI COPILUL! partea 2 - 24.12.2019

4
Știri / VORBEȘTE MOLDOVA - MI-A BATJOCORIT FIICA
« : Decembrie 21, 2019, 22:18:09 »
239. VORBEȘTE MOLDOVA - MI-A BATJOCORIT FIICA! partea 1 - 16.12.2019240. VORBEȘTE MOLDOVA - MI-A BATJOCORIT FIICA! partea 2 - 17.12.2019


5
Programe / OVHDropper dowload free - exploit name: XERXES
« : August 18, 2019, 00:44:07 »
OVHDropper dowload free - exploit name: XERXES
Salut! Am vazut ultima perioada copilasi care tot dau scam la persoane naive cum  ca ei ar fi facut o arhiva cu care poti pica orcare dedicat ce foloseste SSH si nu numai.Ei bine eu am hotarat sa va dau sursa mura in gura sa nu mai luati scam...
Acest explot exista mai bine de 3 ani si este accesibil pe github insa oamenii care nu stiu de el nu au cum sa il gaseasca si tot cauta pe altii care le cer 5 euro pentru acest script.
Astea nestiind nici pic de programare modifica echo mesajele si se dau jmecheri cum ca uite doamne eu am facut o arhiva si pic tot ce vreau insa ei doar modifica mesajele atat.
Ca sa gasesti exploituri nu e atat de simplu si trebue mult sa cauti vulnerabilitati. Sursa o voi la sa la sfarsitul acestui topic.
Inainte ca sa luati o teapa asigurativa ca sursa nu e free :) .

XERXES: https://github.com/XCHADXFAQ77X/XERXES

6
Mai multe detalii vedeti aici: https://hytale.com/news/2019/7/july-2019-development-update
Eu abea astept lansarea indiferent daca costa bani sau nu :) voi ce ziceti ?

7
O aplicatie VPN 100% gratuita - fii online in siguranta - [Mullvad VPN]

Dowload: https://mullvad.net/en/
Alernativa VPN Gratuit: https://dipcraft.ro/forum/index.php?topic=7332.0

8
Cel mai bun Launcher [Fara reclame & servere in plus] - [TLauncher-MCL]
Dowload FREE
Dowload Windows: http://gestyy.com/wZIVaE
Dowload Linux/Other: http://gestyy.com/wZIVlS

9
Descarca/Download Skype Classic (7.41.0.101 & 7.40.0.104)

În 2017, Microsoft a oprit dezvoltarea versiunii Skype 7 la numărul de construire 7.40.0.104 și a redenumit-o la Skype Classic. Acum, astăzi Skype Classic 7.40 este o versiune veche a aplicației de mesagerie, dar mulți oameni o consideră cea mai bună lansare până în prezent. Noul Skype 8 are un design proaspăt și plat care vine în concordanță cu conceptele Windows 10 UI. Cu toate acestea, unele caracteristici unice pe care oamenii le place în Skype Classic nu sunt prezente în cel mai recent Skype. Dacă sunteți o persoană care preferă vechea versiune a software-ului, descărcați Skype Classic 7.40 sau 7.41 de mai jos.
Motive pentru a descarca Skype Classic Versiunea Skype 7.41 urmeaza intr-adevar un design clasic pe care l-am vazut in toti acesti ani. Skype Încarcă rapid și oferă o mulțime de addons care funcționează chiar și în edițiile Windows mai vechi cum ar fi Windows XP Skype 8 are o implementare diferită pentru sistemul de notificare care afișează modificările de stare și mesajele. Eu aleg Skype Classic pentru această caracteristică. Designul nou este puțin confuz pentru persoanele care folosesc Skype de la zilele sale de aur. Este greu să găsiți câteva setări și lipsesc câteva opțiuni de personalizare. Microsoft nu oferă o versiune MSI a programului de instalare Skype 8. Notă importantă Microsoft intenționa să întrerupă conectarea la vechiul Skype pe 1 septembrie 2018. Cu toate acestea, în conformitate cu cel mai recent anunț, Skype Classic va continua încă câteva luni. Mulți clienți preferă încă Skype 7.41 pentru caracteristica sa, iar feedback-ul lor îi împinge pe Microsoft să amâne decizia. Compania a asigurat că va aduce toate caracteristicile Skype Classic la noul Skype 8 înainte de a lua o decizie finală. În același timp, Skype 8.0 are caracteristici precum criptarea end-to-end, galeria media, panoul de notificare, opțiunea de a transfera fișiere mai mari etc. Dacă doriți să faceți upgrade, descărcați Skype nou 8 A fost actualizată actualizarea Skype a noii versiuni noi? Doriți să treceți la versiunea anterioară? Consultați opțiunile de mai jos. Descărcați Skype Classic 7.41.0.101 & amp; 7.40.0.104 [versiuni vechi] Skype Classic 7.40 a fost inițial gândit ca versiunea finală a vechiului program de instalare Skype. Cu toate acestea, Microsoft a trebuit să scadă link-urile de descărcare pentru Skype Classic 7.40.0.104 de pe site-ul oficial în februarie 2018. Aceasta sa datorat unei probleme de securitate cu instalatorul online care instalează Skype Classic 7.40. Iată o captură de ecran preluată de comunitatea Microsoft care discută despre amenințarea la adresa securității care afectează clienții Skype Classic.

Se pare că problema a fost rezolvată cu lansarea programului Skype 7.41.0.101. Deci, încă o dată este posibil să descărcați Classic Skype de pe site-ul oficial, însă numai versiunea 7.41. Descărcați aplicația Skype Classic pentru Windows inepand cu windows XP , acest windows nu beneficiaza de noua versiune (7.41.0.101) și macOS (7.59.37): Faceți clic aici Din fericire, Microsoft are un link de descărcare all-in-one pentru programul de instalare Skype Classic. Link-ul funcționează în mod egal pe toate platformele OS, inclusiv macOS Doar faceți click și deschideți link-ul de mai sus pe sistemul de operare corespunzător pentru a obține Skype Classic în forma preferată. Programul de instalare Skype Classic pe alte platforme este sigur și are un număr diferit de construire; 7.40 sau 7.41 se aplică numai pentru Windows. Ubuntu și alți utilizatori Linux pot alege Snapd pentru a instala și actualiza cu ușurință Skype Classic și Skype 8.0. Pregătim un ghid privind instalarea Skype pe platformele Linux. Între timp, puteți vizita pentru instrucțiuni. Descărcați Skype Classic 7.40.0.104: Click aici Deși pe o parte mai sigură, un dezavantaj față de versiunea 7.41 a Skype Classic este că nu funcționează cu edițiile Windows Vista, XP și mai vechi ale sistemului de operare. O alternativă este să obțineți originalul Skype Classic 7.40 de la un server terță parte ca al nostru. L-am găzduit pe OneDrive deoarece Microsoft nu oferă o legătură. Skype Classic 7.40 și 7.41 instalatori MSI De acum, Microsoft nu a anunțat niciun plan de a emite un instalator MSI pentru Skype versiunea 8 și mai sus. Deci, dacă sunteți un administrator de sistem care intenționează să implementeze Skype pentru computerele dintr-o rețea utilizând fișierul MSI, va trebui să vă bazați pe Skype Classic în acest moment. Microsoft a actualizat programul de instalare MSI pentru Skype Classic la 7.41. Descărcați Skype Classic 7.41.0.101 MSI Faceți click aici și 7.40.0.104 MSI Faceți click aici Obțineți versiunea classică Skype 7.40 dacă aveți probleme de compatibilitate. Rulați Skype Classic fără instalare: descărcați instalator USB portabil Doriți să luați întotdeauna cu dvs. cea mai bună versiune de Skype? Obțineți portable Skype Classic. Această ediție a Skype este ușor de transportat pe un USB. Este potrivit pentru studenți și colegiu atunci când administratorul sistemului lor dezactivează instalarea software-ului. Am actualizat link-ul pentru a elimina instalatorul portabil de la Skype Classic 7.40.0.104, care posedă în mod evident un risc de securitate. Descărcați Skype Classic 7.41.0.101 Portabil pentru USB: Faceți click aici. După ce descărcați fișierul zip de mai sus, extrageți conținutul într-un dosar și transferați-l pe o unitate USB sau pen. Faceți dublu click pe pictograma Portable Skype din dosarul ori de câte ori aveți nevoie să rulați aplicația. Nu este necesară instalarea pentru deschiderea portabilă a lui Skype Classic 7.41.Download Skype Classic 7.41.0.101 MSI Click aici[/b][/size] si 7.40.0.104 MSI Click aici

10
Protest organizat de Mișcarea de Rezistență ACUM în Piața Marii Adunări Naționale

11
Reclamatii Membri / MUTAT: Reclamatie
« : August 12, 2018, 00:38:58 »

12
Internet / Cum sa faci bani online cu propriul tau Computer [PC]
« : August 11, 2018, 19:34:05 »
Buna, Cred ca deja ma cunoasteti sunt fondatorul acestei minunate comunitati de minecraft inca nu stiu pre multe despre mine de exemplu cu ce ma mai ocup eu :) . Ei bine eu ma ocup cu minarea Cryptovalutei si sunt un mic Miner de Cryptovaluta in acest topic va voi spune cum cu aproape orice CPU/VGA [Placa video] puteti face bani si ii depozita pe contul vostru paypal.
Eu lunar fac minez o suma oarecare in dependenta de cursul valutar al unei monede virtuale pe care o minez. Nu zic ca faceti mii de euro lunar dar ca sa facei asa bani aveti nevoe de multe resurse gen trebue sa ajungeti miner profesionist cu resurse foarte multe eu minez cu cateva placi video RX580 lunar puteti scoate bani frumosi insa si ele costa destul de mult dar daca sunteti acea persoana care parintii nu va prea ofera bani puteti mina cu placa video sa zicem cateva ore pe zi si la sfarsitul lunii sa trimiteti bani pe paypal dupa sa ii scoateti pe card.

Pentru inceput trebue sa va faceti cont pe acest site: https://shortest-miner.com?ref=8525d43282
Ei bine trebue sa instalati o aplicatie  in pc setati cate resurse sa consume ca sa nu va deranjeze performanta. Programul il gasiti aici: https://shorte.st/tools/mining?type=mining
Dupa aceasta pur si simplu faceti testul de mining si puteti incepe sa faceti bani. Repet daca aveti componente slabe puteti sa faceti foarte putini bani datorita faptului ca se necesita resurse de ultima generatie ;) "No Hate"

Dovada de plata:

Acest site e un test doar il cunosc din 2016 ei anul asta au adaugat motoda de a face bani prin minare am testat acest site 3 luni si rezultatele cred eu doar pentru CPU sunt foarte bune!

Eu prefer pool-uri pentru ca acolo se retin taxe mici si sunt platile direct in criptovaluta gen "XMR, BTC, ETH, LTC" daca va intrebati ce pool prefer acesta este: https://nanopool.org/ ,recomand https://ro.minergate.com/ pentru incepatori ca sa intelegeti cum functioneaza :)

Sorry de limba mea romana  :( dar nu sunt Roman ;(.

Succes la minat :)

14
Reclamatii Donatori / [Model] Reclamatie
« : August 11, 2018, 18:21:16 »


» Nick-ul tau :
» Nick-ul jucatorului reclamat :
» De ce il reclami? :
» Data si ora :
» Dovada :
» Sectiunea :
» Alte comentarii :» Imaginile le puteti incarca pe acest site http://imgur.com/ si puneti link-ul in cerere «
» Sunteți obligați să creeați cererea cu urmatorul titlu [Sectiunea] - Reclamatie (NickName) «
» Nerespectarea modelului duce la respingerea directa a topicului «

» Echipa DipCraft isi rezerva drept-ul de a modifica acest model oricand «

15

Grecia îşi plânge neputincioasă morţii, iar de miercuri au început cele 3 zile de doliu naţional. Lumea întreagă a încremenit însă, după incendiile care au pârjolit câteva localităţi de lângă Atena.

15 focare s-au declanşat, aproape simultan pe trei fronturi, iar în urma lor a rămas iadul. Potrivit presei de la Atena, planul de intervenţie a fost deficitar, lăsând complet descoperite multe orăşele.

Aşa se face că au murit peste 80 de persoane, printre care şi zeci de copii. Printre victime nu sunt cetăţeni români.

Mati, un sătuc de vacanţă aflat la 30 de kilometri de centrul Atenei, a fost pur şi simplu şters de pe hartă după infernul declanşat luni după-amiază. Pompierii scotocesc acum fiecare casă, pentru că, în continuare, nu se ştie nimic de soarta a zeci de oameni.

Durerea se simte peste tot în Mati, unde operațiunile de căutare sunt în curs de desfășurare și unde au pierit atât de multe victime ale acestor incendii. Mulţi au murit chiar pe stradă, unii în mașinile lor, alții încercând să fugă. Strada este acoperită cu aluminiu topit, mărturie a unui infern atât de feroce.
Citește și
Incendii în Grecia. Coșmarul prin care trece o mireasă al cărei soț a fost dat dispărut

Flăcările s-au împrăştiat lovind ca nişte fulgere, favorizate de vegetaţia uscată şi de buteliile de gaz din casele de vacanţă.

Când s-au văzut înconjuraţi de vâlvătăi, sute de localnici şi turişti au fugit pe plajă. Unii şi-au cărat în spinare părinţii bătrâni neputincioşi.

Supravieţuitoare: “Ne-am repezit către mare, limbile de foc şerpuiau deasupra capetelor noastre. Ne-am dus către o stâncă în mijlocul mării, dar apoi curenţii ne-au purtat către insula Evia. Nu ne puteam ajuta unii pe alţii.

Se întuneca tot mai tare, am început să strigăm după ajutor. Pe măsură ce se întuneca, ne-a cuprins disperarea, eram şi învineţiţi de frig. La un moment dat mi-am dat jos pantalonii pentru că simţeam ca greutatea lor mă trage la fund. Am încercat să înotăm contra curentului ca să ne întoarcem pe plajă, dar n-am reuşit. După 5 ore a ajuns o barcă de pescuit la noi şi ne-a salvat din mare, pe mine şi pe mulţi alţii.”

Doar rememorarea acestor momente cumplite a tulburat-o atât de mult pe femeie, încât i s-au tăiat picioarele şi aproape că a leşinat.

Supravieţuitor: “Totul s-a întâmplat foarte repede. Sunt oameni morţi pe străzi, în curţi şi în maşini, pentru că nu şi-au dat seama ce se întâmplă. Cine dormea a murit în casă.”

Supravieţuitorii sunt bântuiţi de tot ce au trăit.

Localnică: “Ne-am băgat în apă să ne salvăm. Totul ardea, nu mai rămăsese nimic. O fată a căzut de pe o stâncă şi a murit. Eram toţi în mare şi simţeam căldura venind spre noi. Parcă era lavă.”

Fugind de flăcări, unii au fost prinși între foc și faleza care cădea spre mare.

Supravieţuitor: “Mulţi au vrut să ajungă la mare, care e foarte aproape de aici, dar nu ştiau că în multe zone țărrmul e mărginit de stânci abrupte, aşa că au fost prinşi în capcană, fără posibilitate de scăpare.”

Zeci de oameni şi-au abandonat maşinile şi au încercat să ajungă pe jos lângă apă, sărind garduri şi traversând curţi. Este şi cazul unui bărbat, proprietarul casei în curtea căreia au fost găsite 26 de trupuri fără viaţă.

El reuşise să se salveze mai devreme, împreună cu alt grup de necunoscuţi.

Localnic: “Le-am deschis poarta şi pe asta de la stradă, dar şi pe cea spre mare, şi ne-am dus pe plajă. Din câte înţeleg, alţi 26 de oameni au venit prea târziu şi au ars ori s-au asfixiat în curtea mea. N-au reuşit să găsească ieşirea spre mare.”

Mecanismele de stat luate prin surprindere şi lipsa unui plan pentru situaţii de urgenţă sunt indicate în presa elenă drept principalele cauze ale tragediei de la Mati.

Asta în timp ce responsabili guvernamentali, inclusiv premierul Tsipras, vorbesc despre focuri pornite deliberat, din cauza unor interese imobiliare.

Însă, pompieri cu experienţa recunosc că, mobilizarea masivă - în oameni şi echipamente - pentru stingerea incendiul izbucnit iniţial în Kineta, în vestul Aticii, a lăsat complet descoperită situaţia din Maţi. Prin urmare, răspunsul a fost întârziat în mod fatal în noul focar din estul Atticii.
Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/incendii-in-grecia-supravietuitor-cine-dormea-a-murit-in-casa.html

Pagini: [1] 2 3 4
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost