Vedeți-le Like-uri

Vezi Like-uri date/primite


Postările tale au apreciate de alții

Pagini: [1] 2 3 ... 5
Post info Nr. Like-uri
Re: Descarca gratuit/free Mirillis Action! dontcrack.exe este cel mai bun dintre toate crack-urile pentru mirilis. De mult cautam asta, multumim.
August 17, 2017, 18:30:37
2
Despre DDoS și DoS Salutare. Astăzi m-am gândit să fac un tutorial despre flooding (DDoS și DoS) pentru că, din câte am văzut, mulți nu știți ce înseamnă cu adevărat acest cuvânt.

Să începem cu DoS-ul.
DoS-ul este o prescurtare al cuvântului lung denial-of-service. Ce înseamnă acesta mai exact?
Păi, este simplu, DoS se numește atunci când o persoană sau un server folosește o "arhivă" cu care trimite pachete la un anumit IP.
Ce este IP-ul? Păi, cu toții avem INTERNET, sunt sigur că și TU ai internet, păi, acel internet are un IP, toti au un IP. Fie că ai internet prin cablu sau router, există la fel un IP. Serverele la fel au IP-uri.
Bun, să continuăm: să zicem că tu ești x și altcineva este y
Tu, fiind x te hotărăști să îi dai DoS lui y. Cum faci asta? E simplu, ai nevoie de o "arhivă" care te ajută să trimiți pachete. Stai, credeai că este așa de ușor? Trebuie să-i știi IP-ul pentru a putea face asta. După ce i-ai aflat IP-ul, poți să inițiezi un atac DoS printr-o comandă. IP-ul tău va incepe să trimită PACHETE către IP-ul victimei, dar atenție, dacă ai bandă mică la internet, nu te obosi să încerci. Desigur, și tu vei avea LAG din cauza acestui DoS dar victimei îi va pica netul. Desigur, există un risc ca tu să ajungi la poliție, pentru că, așa ceva este ILEGAL!

Acum că am lămurit DoS-ul, hai să aflăm ce este DDoS-ul.
Să zicem că tu ești x, iar tu ți-ai "cumpărat" niște servere pentu DDoS care sunt q, w, e, r, t, y, u, i, o și p (acestea sunt serverele, o să le spunem așa ca să nu spun alt nume) și victima este z
Tu intrând pe toate serverele (q, w, e, r, t, y, u, i, o și p) cu o simplă arhivă specială vei putea pica internetul victimei într-o secundă. Atenție! Dacă dai de pe servere (sau root-uri cum le zic unii) tu NU vei avea de suferit, nu vei avea LAG și nici probleme cu POLIȚIA. Însă, serverele tale pot fi ÎNCHISE pentru activități ilegale, depinde de furnizor.
Bun, acum că am explicat cum funcționează, să vă explic și ce înseamna DDoS. Păi este fix ca DoS-ul doar că este de pe mai multe IP-uri. DoS este atunci când doar un IP trimite pachete către o victimă. DDoS înseamnă atunci când mai multe IP-uri trimit pachete către un singur IP. Simplu, nu?

Șiiiiii cam atât am avut de spus despre chestia asta, sper că ați înțeles și că nu mă mai întrebați pe skype "ce înseamnă flood?". Aici aveți un tutorial cu foarte multe detalii pe înțelesul tuturor. Dacă aveți întrebări nu ezitați să le postati iar eu vă voi răspunde. Baftăăăăăăăă!

Septembrie 07, 2017, 19:07:34
2
Re: Cerere Avatar
Numi prea ies avatarele in ultimul timp...

Sunt frumoase, dar
2. Text(Obligatoriu) : UberSilence si Admin Play.DipCraft.Ro mai jos

Septembrie 11, 2017, 16:22:24
1
Re: Propunere | Forum :contra:
Mie imi place asta.

Septembrie 14, 2017, 15:25:00
1
Reclamație Daniel123 1. *Nick tau: UberSilence
2. *Nick-ul Staf-ului reclamat: Staff*-ului Daniel123
3. *De ce il reclami?: Pentru nerespectare regulament. L-am iertat de mai multe ori și avertizat, dar nu se corectează.
4. *Data si ora: Cam 10-15 minute în urmă.
5. *Dovada: https://imgur.com/a/vTBJN
6. Ce vrei sa pateasca?: Warn
7. Sectiunea: Survival
8. Alte comentarii! Conform regulamentului: » Spam-ul (Trimiterea de mesaje la intervale foarte scurte de timp) se pedepseste cu Mute! Precizez ca cel spamat in msg trebuie sa fie raportat nu detectat cu socialspy! [10 Min]

Septembrie 23, 2017, 19:04:44
1
Re: Reclamatie Așteptăm dovezile staff-ului. Are 24h la dispoziție sau warn!
Septembrie 23, 2017, 20:57:52
1
Re: [Cerere UpGrade] - pokoslav.
Like sau contra (glm)


cp

Septembrie 30, 2017, 14:57:58
3
Re: [Cerere UpGrade] - pokoslav.

Faci parte din staff si nu stiu eu ?

Octombrie 01, 2017, 10:11:29
1
Re: Cerere Helper qBattle (Survival) :respins:
Conform regulamentului: Daca ați facut o cerere si a fost marcată ca și "Respinsa", aveți dreptul la una noua după 1-2 zile de la închiderea acesteia!

Octombrie 08, 2017, 21:19:35
1
Re: [Cerere UpGrade] - pokoslav.
LU DOMNU SOARECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Mai scrii odata cu caps on + prelungire si ai warn !
Te deranjează cu ceva?

Octombrie 17, 2017, 19:13:50
1
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost