Vedeți-le Like-uri

Vezi Like-uri date/primite


Postările tale au apreciate de alții

Pagini: [1]
Post info Nr. Like-uri
Re: [KitPvP] - Reclamatie lxy Se numeste butterfly-click. Imi dau supele cu butterfly pentru ca se duc mai repede in hotbar. Avearage-ul meu la cps este 14. Deci te rog frumos sa nu mai vorbesti prostii. In dreapta sus imi apar click-urile, ala este keymod mod care afiseaza cps-ul, nu imi da avantaje fata de alti playeri. Daca am razer si dau 14 cps constant, asta nu inseamna ca am auto-clicker. De asemea vezi ca dau spike la 15 rar, pentru ca nu m-am concentrat sa dau 15-16 cps constant, dar scade si la 13 pentru ca dau click cu 2 degete. Da-mi unban blyat
Ianuarie 13, 2018, 22:00:45
1
O propunere pentru survival. Va rog eu frumos sa acceptati. Nick: lynyx_

Propunerea:
-Sa se modifice pluginul de clear lagg ca sa nu mai fie probleme de genul disparitia random a itemelor sau a mobilor cu nametag sau de la ferme.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul/playeri:
-Deseori cand dropez un item dupa cateva secunde dispare ca prin magie. In modul asta am pierdut sabii, protectii si alte valoroase.  Daca nu s-ar mai sterge iteme si mobi la random, am putea sa scapam de acea problema.
-Fermele de endermani sunt imposibil de facut la momentul actual, deoarece atunci cand reusesc sa spawnez un endermite si ii dau un nume si dupa il bag in minecart acesta dispare dupa 10 secunde (in cel mai rau caz). Astfel mobii cu nametag sau fara dispar la random fix cand ai nevoie de ei. 
-Daca se modifica pluginul, fermele de endermani vor merge si itemele dropate la random/din greseala nu vor mai disparea din senin.

Alte Comentarii:
-Itemele si mobii ar trebui sa fie scosi cand este afisat mesajul de la clear lagg... Am irosit vreo 3 ore, 20+ nametag-uri si 200+ enderpearl-uri pt a incerca sa fac o ferma care nici macar nu merge.
Pls fix

Februarie 08, 2018, 00:27:06
1
Re: Cerere Helper Forum
Februarie 23, 2018, 22:00:54
1
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost