DipCraft

Divertisment => Divertisment => Știri => Subiect creat de: Allex din Octombrie 07, 2020, 23:28:43

Titlu: Louis Vuitton prezinta noi culori pentru castile Horizon
Scris de: Allex din Octombrie 07, 2020, 23:28:43
(https://i.imgur.com/KpGLjlf.png)

Louis Vuitton produce căști fără fir de câțiva ani. Mai exact, compania ia ca bază modelul actual Master & Dynamic, adaugă un pic de brand LV și îl vinde de câteva ori mai scump.

Louis Vuitton Horizon, bazat pe Master & Dynamic MW07 Plus, a fost pus în vânzare în ianuarie. Astăzi compania a dezvăluit o nouă gama de culori - căști negre cu accente verde neon.

Designul a fost dezvoltat în colaborare cu Virgil Abloh, seria va fi limitată, așa că dacă doriți un pic de lux - marcați 14 octombrie în calendar, în această zi precomanda începe pe site-ul oficial (https://us.louisvuitton.com/eng-us/homepage). Vânzările vor începe pe 16 octombrie.

(https://i.imgur.com/URjyN7n.png)

In rest căștile nu diferă de modelul original: difuzoare de beriliu de 10 mm, până la 10 ore de funcționare la o singură încărcare și alte 30 de ore de la carcasă, există încărcare wireless și suport pentru protocoalele aptX și SBC. Nu sunt detalii despre pretul acestora.

Sursa: Hypebae (https://hypebae.com/2020/10/louis-vuitton-horizon-black-neon-green-monogram-earphones-virgil-abloh-release-date-price)
Titlu: Re: Louis Vuitton prezinta noi culori pentru castile Horizon
Scris de: ExcuuseeMee din Noiembrie 07, 2020, 21:22:21
Un Topic se închide după 30 de zile.
(http://dipcraft.ro/forum/topic/inchis.png)