• ◄ Regulament Forum ►
 • Started by BlitzGamer88
 • DipKode
 • Veteran
 • *

  • 2641

  • 242

  • April 10, 2023, 13:28:36
  • Undeva in R. Moldova
 • more
◄ Regulament Forum ►
on: May 13, 2017, 18:28:35
« Last Edit: January 10, 2021, 21:13:06 by Yoshi »


★ Username , Profil , Avatar , Semnatura ★

» User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului.
» Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. Interzise sunt si imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de munca ori spatii publice, in aceasta categorie se incadreaza in general pozele adulte +18
» Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers.
» Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura.
» Inregistrarea a mai mult de 2 conturi pe acelasi ip aduce la  banarea/stergerea acestora.
Sancțiune:
•Prima abatere: Tempban 3 Days
• A doua abatere: Ban Permanent
 
★ Deschiderea unui nou topic (thread) ★

» Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic.
» Folositi-va de 'Cautare ' inainte de a deschide un topic deoarece este posibil sa existe deja un topic cu aceasi linie de subiect.
» Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil.
» Nu este permisa deschiderea sau sustinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite sa stocheze informatie irelevanta ca urmare incalcandu-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
 Sanctiune: Warn /Tempban 3 days
» Nu ai voie sa dai ProContra Pe Pile ! Sanctiuni : Ban 7 zile pe website ! plus acceptare/respins fara sa se tina cont de parerile voastre !
 

Exemplu : Daca intampini greutati la schimbarea avatarului, nu pui un titlu sec "problema" ci pui "problema schimbare avatar" astfel atunci cand un administrator ori moderator cauta problemele dupa cuvintele cheie "problema" , "avatar" , "schimbare" sa iti gaseasca mai rapid topicul si sa te ajute.
 

★ Limbajul ★

» Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea pe forum
» Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu warn , suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz.
» Jignirea cu tenta rasista este sancționată cu suspendarea contului.
» Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum
» Limbajul neadecvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare.
Sancțiune : Tempban 3 Days/Ban permanent (în funcție de gravitate)
 
★ Reguli de postare ★

» Dovezile pentru reclamații cum ar fi pozele sau clipurile trebuie făcute fullscreen, cele tăiate/editate/cenzurate vor fi ignorate - Sancțiune : RESPINS
» Dovezile pentru reclamații sunt disponibile doar 10 zile - Sancțiune : RESPINS
» O dovadă pentru reclamația unui jucator/membru staff trebuie să fie făcuta de tine, nu este permis furtul pozelor/clipurilor - Sancțiune : Respins
» Off-topic/post-hunt/spam
» Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
» Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt.
Sancțiune: Tempban 3 Days
 
Exemplu : "salut" "tare" "frumos" "misto"

Raspuns "generic" reprezinta afirmatiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatura cu subiectul, exemplu "Imi place jocul, l-am jucat si e fain" poate fi considerat raspuns "generic" deoarece nu este un raspuns dezvoltat ori inconstient despre subiectul respectiv.
 
» Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati  comanda (Raporteaza unui Moderator ) o gasiti acolo si mesajul dorit de raportat  tre' sa aiba si un motiv bine intemeiat care se scrie la comentariu dupa ce ai dat "raporteaza unui moderator" !
» Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns.
 
★ Dublu post ★

» Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul Modifica. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
» Nu se considera dubla-postare daca intervalul este unul de cateva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapida dubla-postare.
 
★ Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize ★

» Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa.
» Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
» Membrii ce incalca majoritate regulamentele 4.1 / 4.2 / 4.3 pot risca sanctionarea prin stergerea partiala sau totala a posturilor de pe forum estimandu-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandam, membrii ce incurajeaza Off-topic sau Post-hunt sa renunte la aceasta idee deoarece vor avea toate posturile sterse iar timpul este pierdut.
 
★ Pirateria (warez) ★

» Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie (warez)

» Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel:

» Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile.

» Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.

» Cererea sau publicarea de DLC-uri.

» Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)

» Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei)

» Reclame serverelor private sau afirmatii ce sustin privatul gratuit.

Exemplu : Afirmatiile de genul, hai joaca "moka" pe www.exemplu.ro este strict interzisa !
Sancțiune : Tempban 3 Days/Ban Permanent (în funcție de cât de des s-a repetat)
 

★ Reclama , Spam ★

» Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului.

Exemplu : Intrati pe cea mai tare comunitate www.join.net care e cea mai tare comunitate din lume!

» Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.

Exemplu : Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu.

» Adrese cu redirectionari catre pagini ce prezinta niste oferte sunt interzise si duc la suspendarea temporara ori permanenta dupa caz, in aceasta categorie sunt incluse si adresele de referinta catre jocurile directe in browser.

Exemplu : Da click sa castigi un iphone, Fa bani pe net cu click.
 

★ Report ★

» Utilizati functia  de reporteaza unui moderator in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
» Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de reporteaza unuiu moderator daca nu intampinati cu adevarat o problema.

★Regulamente pe sectiuni ★

» Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.
 
★ In atentia cititorului ★
 
⇨ Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.

⇨ Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.DipCraft.ro/forum reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat.

⇨ Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
⇨ Moderatori Globali nu au voie sa dea #"respins" /# "acceptat" /#"inchis" la serverele comunitatii sau la secțiunile care au deja un Moderator, fără aprobare!
Sanctiune: Warn/Down

⇨ In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.

⇨ Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim
 
⇨ Un Warn expira 1 data la 2 saptamani ! Daca aveti 2 warnuri trebuie sa asteptati 4 saptamani sa expire si tot asa
⇨ La 3/3 Warnuri se da ban 30 zile!


 

Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost